Proslave Konoba 32

Atmosfera kao kod kuće

Upit za proslave

Restoran Konoba 32 nastao je iz ljubavi prema tradiciji a sa ciljem da se očuva duh srpske kafane u Banatu. Iz ove ideje su se izrodile nove kafane u lancu i tako sada Konoba, kafana sa dušom, postoji u Pančevu, Beogradu, na Zlatiboru, u Kotoru, u Sutomoru i u Kragujevcu.
Srce je naravno ostalo na staroj adresi, ali toplinu i dušu smo preneli na sve nove lokacije i u sve nove restorane. U Pančevu u Konobi 32 u ulici Ignjata Barajevca broj 4 već u prvim jesenjim boemskim noćima se traži mesto više, jer novi restoran i enterijer predstavlja malo širu i moderniju sliku srpske kafane.
Preuzmite katalog za proslave i uživajte u ambijentu Konobe 32 sa najmilijima, prijateljima i porodicom.
Na novoj lokaciji restorana Konoba 32 u proleće i leto se uživa u prelepoj ušuškanoj bašti skrivenoj od gradske vreve i od pogleda slučajnih prolaznika. A sa prvim jesenjim danima, uživamo u enterijeru novog restorana za koji gosti vole da kažu da je atmosfera “kao kod kuće”. Tamburaši pojačavaju efekat uživanja sredom,četvrtkom, petkom i subotom.
Kada je hrana u pitanju, u novoj Konobi imamo raznoliku ponudu pa tako pored omiljenih Konoba 32 specijaliteta organizujemo ketering za sva Vaša slavlja kao i za Vaše zaposlene i dostavljamo besplatno na Vašu adresu.
Zavirite u našu staru kafanu na novoj lokaciji na adresi Ignjata Barajvca 4 i osetite čari prave kafane i duh tradicije u skladu sa savremenim dobom.
Dobro Došli!
Sve vrste okupljanja kao i proslave matura, susret generacije, krstenja, svadbe, rodjendani, devojacke veceri specijalni popusti za radne dane!!!
Kapacitet restorana do 190 mesta u tri sale, mala sala 20-25 mesta, donja sala 40-50 mesta, i zastakljena basta sa podnim grejanjem i klimatizacijom 120 mesta.

Uspešno ste poslali upit za proslave

Vaša

logo logo