8.mart Konoba 32

8. mart u Konobi 32!!!!!
DNEVNA PONUDA (12-18h): Romantična večera za dvoje (Konoba 32 specijalitet za dve osobe pileci medaljoni pohovana paprika punjena sirom pilece rolnice sa pancetom pileci kroketi, mešana salata, lepinje, buteljka 0.75l belog ili crnog vina, čokoladni sufle sa sladoledom) uz tamburaše, po ceni od 1950 rsd za dve osobe.
Rezervacije na 060/6355773
VEČERNJA PONUDA (20-00h): Romantična večera za dvoje (Konoba 32 specijalitet za dve osobe pileci medaljoni pohovana paprika punjena sirom pilece rolnice sa pancetom pileci kroketi, mešana salata, lepinje, buteljka 0.75l belog ili crnog vina, čokoladni sufle sa sladoledom) uz tamburaše, po ceni od 2560 rsd za dve osobe.
Rezervacije na 060/6355773

2017-03-07_18.40.27

Коментари

коментара

Rezervacije

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Broj telefona (obavezno)

Datum (obavezno)

Vreme (obavezno)

Broj osoba (obavezno)

Unesite kod sa slike

captcha

E mail lista

Konoba 32 na fejsu

Konoba 32 na tviteru

Konoba Akustik Beograd

konoba akustik beogradNažalost sve je manje pravih kafana s dušom... Jer onda morađ dati i voljeti... Ova konoba je nastala baš tako... Iz ljubavi... Za sve one koji u zvuku tamburaša čuju više od običnih nota... Slušajte ih kod nas svaku noć... Za sve Vas koji u rakiji ne vide samo alkohol već prepoznaje cvet dunje, kajsije, kruške, šljive... Za sve Vas koji uživate uz njegošku pršutu, beranskom siru, leskovačkom roštilju i bakinim kuvanim jelima... Za sve svoje srećne trenutke, slavlja i proslave ( oko 100 mesta ) Za sve Vas koji u kafani ne vidite samo izlazak već osećate ritam, vrelo strujanje voća kroz vene i dušu koja raduje i teši. Samo za Vas "prave" u Konobi AKUSTIK svako veče tamburaši i utočište od svakodnevnice... Cara Dušana 13 Dorćol www.konobaakustik.rs

Konoba Akustik Sutomore

sutomore

Restoran Konoba Akustik Vam nudi ishranu na bazi pansiona ili polu pansiona, kao i smeštaj svih kategorija po popularnim cenama. Pozovite nas za bliže informacije.
Konoba Akustik Sutmore

Pančevo.Mojkraj.rs

Pančevo.Mojkraj.rse
Prijatelji Konobe 32

Pančevo.Mojkraj.rs

Pancevo online k-013

Pancevo online k-013
Prijatelji Konobe 32

Pancevo online k-013